2015 m. ,,Ugnis-šviesa ir šiluma”

SAM_2555Spalio 19-22 d.d. mokykloje vyko projektas ,,Ugnis- šviesa ir šiluma”
Pirmadienį klasėse mokytojos pristatė projektą-kalbėjosi su vaikais apie ugnį, jos pritaikymą žmogaus gyvenime, istoriją, papročius ir tradicijas, susijusias su ugnimi.
Mokiniai kirpo iš popieriaus liepsneles, ant kurių rašė mintis apie ugnį. Vėliau iš jų sudėjo bendrą ,,Draugystės laužą”.
Spalio 21 d. mokykloje lankėsi Priešgaisrinės apsaugos darbuotojas. Vyko paskaita, kurios metu buvo rodomas filmukas ,,Ugnis-draugas ir priešas”.
Spalio 22 d. 18 val. mokyklos kieme vyko ugnies ir šviesos šventė ,,Sušilkim prie ugnelės! Mokyklos kiemas nušvito mokinių ir mokytojų pagamintais žibintais. Tėveliai, kartu su savo vaikais, pievelėje įžiebė moliūgų žibintus.
Renginys buvo labai gražus. Jį pagyvino bendras vaikų šokis, o šilumos ir jaukumo suteikė karšta arbata ir gražus tarpusavio bendravimas. Anot mokyklos direktorės, tai bendrystės renginys, kuris taip reikalingas nuolatinės įtampos ir skubėjimo pilname gyvenime.
Niekas neskubėjo skirstytis į namus. Gėrėjosi vieni kitų meniškai padarytais moliūgų žibintais ir žvakių šviesa, kuri tą vakarą simbolizavo bendrą širdžių jungtį.

Daugiau nuotraukų rasite čia>>

    Skip to content