2019 m. projektas „Gerumu sušildyk“

Optimized-78718464_448474495817082_7968950001093050368_n        Gruodžio 2-13 dienomis mokykloje buvo vykdomas projektas „Gerumu sušildyk“. Jo iniciatorė ir organizatorė mokytoja Danguolė Jautakienė.

Projekto metu vyko akcijos: „Apsikabinkime“, „ Šypsena šildo“. Šių akcijų metu vaikai pajuto apsikabinimo ir šypsenos svarbą, šilumą, kurią galime skleisti kiekvienas.

Akcija „Jei gali, atsisakyk !“ suteikė galimybę pamąstyti, suvokti dalinimosi prasmę. Vaikai nešė saldumynus, kurių jie atsisakė, kad pradžiugintų tuos, kurie retai jų gauna. Mažeikių klubo „Liberta“ sesės, tarpininkavo perduodant saldumynus. Jos nuvežė vaikų dovanas Plinkšių globos namų gyventojams.  Už tai esame labai dėkingi. Labai nudžiugome gavę iš globos namų padėką. Saldumynais apsidžiaugė Socialinių paslaugų tarnybos socialines paslaugas gaunančių šeimų  vaikai. Taip pat jais pasidalinome su ligoninės Slaugos skyriaus ligoniais( dažnas iš jų nubraukė ašarą). Po maišelį saldumynų ir kitų priemonių gavo mūsų mokyklos vaikai, kuriems reikalinga pagalba. Šios akcijos metu supratome, kad svarbiausia – dėmesys žmogui.

Šį projektą aktyviai rėmė ir jame dalyvavo mokinių tėvai. Mokykloje surengta angelų paroda. Angelus vaikai gamino kartu su tėveliais. Tėveliai ir mokytojai nešė labdarą, kuri buvo nuvežta į „Carito“ organizaciją. Mokytoja Danguolė labai dėkoja tėveliams, kurie padėjo nuvežti labdarą.

Visi drauge prieš Šv. Kalėdas sušildėme ne vieną širdį ir patys pajutome gerumo galią.

Šiltų ir jaukių Šv. Kalėdų!

Daugiau nuotraukų rasite čia>>

    Skip to content