2019 m. sporto šventė „Sveika, vasara!“

Optimized-SAM_8236 (1)Karšti saulės spinduliai vis labiau šildo žemę, o pienių žiedais pasipuošusios pievos byloja, kad atskuba visų labai laukiama vasara. Kiekvienais metais, artėjant mokinių atostogoms, mokykloje vyksta sporto šventė. Vaikai labai mėgsta sportuoti, todėl šios šventės nekantriai  laukia.

Šią šventę visada organizuojame su Telšių policijos komisariato Mažeikių poskyrio vyr. specialiste Audrone Jurdonaite-Ostrauskiene.

Šventę pradėjo 3b klasės mokiniai, pašokę nuotaikingą linksmą šokį. Vėliau prasidėjo sportinės rungtys: 3-4 klasių mokiniai savo jėgas išbandė kvadrato varžybose, o PUG, 1-2 klasių mokiniai varžėsi estafečių rungtyse. Visi mokiniai išbandė estafetes su girtumo akiniais. Tai prevencinė priemonė, kad vaikai suprastų kaip aplinkoje orientuojasi girtas žmogus. Kad vaikai nenuobodžiautų, buvo paruoštos papildomos rungtys.

Oras buvo puikus, todėl visiems buvo linksma ir įdomu.

Šventės pabaigoje policijos vyr. specialistė apdovanojo nugalėtojų komandas, o šventės organizatorės visas klases apdovanojo Padėkos raštais už aktyvų dalyvavimą šventėje.

Daugiau nuotraukų rasite čia>>

 

    Skip to content