2016 m. projektas ,,Tėvynės laisvė mums brangi”

optimized-sam_6019

Lapkričio 23-oji – Lietuvos kariuomenės diena. Šiai šventei paminėti mūsų mokykloje vyko projektas ,,Tėvynės laisvė mums brangi”.
Lapkričio 23 d. klasėse vyko edukacinės pamokos, skirtos Lietuvos kariuomenei. Vaikai žiūrėjo video medžiagą, susipažino su mūsų kariuomenės istorija, sudėtimi, kariniais laipsniais.
12 val. mokiniai rinkosi į salę, kur vyko pasirodymai. Kiekviena klasė buvo paruošusi nuotaikingus, įdomius prisistatymus.
Lapkričio 24 d. vyko šiai dienai skirtos sportinės estafetės. Jose dalyvavo visi mokiniai.
Savo žinias ir gebėjimus lapkričio 25 d. vaikai pademonstravo viktorinoje ,,Ką žinau apie Lietuvos kariuomenę”. Ši viktorina vyko dviem etapais. Pirmasis viktorinos etapas vyko PUG, pirmokams ir antrokams. Vėliau šie vaikai linksminosi diskotekoje, o trečiokai ir ketvirtokai išbandė savo jėgas antrame viktorinos etape. Nors klausimai atrodė nelengvi, tačiau vaikai demonstravo puikias žinias ir gebėjimus.
Visi viktorinos dalyviai buvo apdovanoti atminimo ženkliukais. Nugalėtojų PUG, pirmų ir antrų klasių komandai ir 1-3 vietos laimėtojams tarp trečiokų ir ketvirtokų, buvo įteikti atminimo suvenyrai. 3 – 4  klasių viktorinos nugalėtojui Lukui Janušui už puikias žinias mokyklos direktorė Janina Gendvilienė įteikė padėkos raštą.

Daugiau nuotraukų rasite čia>>

 

    Skip to content